Igennem vores netværk og samarbejdspartnere kan vi hjælpe dig mht bilimport fra Tyskland og afgiftsberegning tilbyder Copenhagen Car Import dig en lynende hurtig og 100% fast pris på registreringsafgiften på din importbil. Med os som afgiftsanmelder er du sikret en hurtig og professionel fastsættelse af afgiften – og vi står inde for det, vi laver uden at kræve store gebyrer for det. Kun hos os får du en realistisk afgiftsberegning til en konkurrencedygtig pris - Og hos os får du en 100% fast pris på afgiften, inden du importerer!

Igennem vores samarbejdspartnere som er godkendt af SKAT kan Copenhagen Car Import hjælpe dig med at værdifastsætte køretøjer, så du er sikker på hvad du skal betale i afgift igennem os, så der ikke kommer nogen uventede omkostninger. Derfor er du 100% sikret imod ekstraopkrævninger på registreringsafgift, når du anvender os, og SKAT har sikkerhed for afgiften i den sikkerhedsstillelse, vi har stillet overfor dem (lovkrav).

Vores systemer giver os overblik over det køretøj, du overvejer at importerer. Vi kan ud fra stelnummeret se, hvilket udstyr bilen er leveret med fra fabrikken. Vi kan se hvilken farve, bilen er i, hvilken motor og hvilken gearkasse der ligger i. Dermed er grundlaget for afgiftsberegningen til stede, allerede når vi har stelnummeret. Kombineret med første registreringsdato og km-stand regner vi os frem til den aktuelle markedspris, der ligger til grund for afgiftsfastsættelsen. Hos Copenhagen Car Import kan vi beregne afgift på alle importbiler både fra Tyskland og andre lande.