Vi finder din importbil ud fra dine behov

At importere en bil er en tidskrævende og besværlig proces. Vi har udfærdiget em drejebog, så det bliver nemt, overskueligt og billigt.

Hvis du har forelsket dig i en helt bestemt bilmodel - måske endda i en helt bestemt udstyrsversion, så går vi gerne på jagt på importmarkedet for dig. Vores erfaring med indkøb og import af kvalitetsbiler er stor, så vi ved præcis, hvor vi skal lede efter din næste drømmebil. Vi arbejder professionelt med at få biler hjem til kunder, som har fundet deres nye drømmebil i udlandet. Alle biler besigtiges før hjemtagning med en grundig gennemgang af servicehistorik, røg og eventuelle skader, så bilen lever 100% op til dine forventninger, når den kommer til Danmark. 

Vi finder bilen på det udenlandske marked, som lever op til de krav og ønsker, du har. Det gælder både mærke, alder, kilometerstand, farve og udstyrsversion. Vi håndterer hele processen med at forhandle den rigtige pris, at få bilen transporteret hjem og at få den korrekt registreret i Danmark. Når vi har fundet et par eksemplarer, mailer vi billeder og information omkring bilen til dig så vi kan gennem gå bilen sammen.

Vi ved det. At finde drømmebilen er en spændende jagt. Du ved, hvad du går efter og nu har du fået øje på lige nøjagtigt dét mærke, dén model med dét rigtige udstyr - præcis den bil, du har ledt efter. Og den står i Tyskland... Eller et andet sted uden for Danmarks grænser, men fortvivl ej, vi er her for at hjælpe dig. Hos Copenhagen Car Import har vi den nødvendige erfaring og kompetence til at sørge for, at din bil kommer sikkert fra udlandet og hjem i din garage. Så har du først fundet bilen, sørger vi for alle detaljer.

Giv os gerne en udfordring. Vores erfaring og branchekendskab og vores egen passion for ordentlige kvalitetsbiler gør, at vi næsten altid kan tilfredsstille vores kunders ønsker. Vi ved, hvor meget det betyder at køre i en bil, hvor køreglæden er suppleret med glæden ved den rigtige pris. Og vi ved, hvordan vi skaffer dig netop den glæde.

Del dine bildrømme med os - og lad os opfylde dem for dig !